Profil

Sonoha Media er et Forholdsvis nyt påfund, der er blevet startet af Dennis, har før arbejdet i reklamebranchen både som sælger men også som selvstændig.

Sonoha Media er startet fordi dennis mener der mangler noget i branchen, Dennis er manden der tør at gå egne veje og er ikke Erotik forskrækket som han kalder det.

Vi arbejder med alt bare det er Lovligt som Dennis siger.

Så hvis du skal havde lavet noget hvor der er Erotisk materiale eller Pornografisk er du velkommen til at skrive eller ringe

Natalie Wild

Natalie Wild

Student medhjælper

Natalie er vores pige der hjællper med lidt af det hele. Hun blev ansat i Sonoha Media fordi hun ikke er bange for at tænke ud af boksen og har også en del ideer når vi er igang med projekter

Nico Larsen

Nico Larsen

Grafiker

Nico er vores oversætter og grafiker, Nico har arbejdet nogle år i Tyskland hvor han oversatte tyske tekster til Dansk og Engelsk. Han har også arbejdet en del med Grafisk opsætninger af reklamer og andet.

 

Dennis Hansen

Dennis Hansen

Direktør og Fotograf

Dennis har arbejdet inden for marketingsmarked og media, Han er en iværksætter af Guds nåde og er ikke bange for at springe ud sjove projekter med kant.

Han ser engang imellem opgaver fra andre vikler og har i sin tid som selvstændig arbejdet både med fysisk salg og telemarketing.

Dennis er manden som mange nok kender fra Lolland og Odsherred, vi kan sige at Dennis blev danmarks kendt på Lolland da han gik Lollands kommune til at lukke ned for etaplering af Detailforretninger i Horslunde, fordi han ville åbne en sexshop.

Han blev også kendt i Odsherred da han valgte at åbne en Swingerclub over for Asnæs Station.

Dennis er manden bag Sonoha Media og det er ham der er Direktør men han er også fotografen som du vil møde.

 

125620

Papir der brugt

4243

billeder der taget

562333

kopper kaffe der er drukket

sodavand/kildevand der er drukket